Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Solidarnost s civilnim društvom

Zaklada "Kultura nova" potpisala je Izjavu europskih donatora o solidarnosti s civilnim društvom u vrijeme pandemije COVID-19.

Međunarodna mreža European Foundation Centre, u suradnji s mrežom Donors and Foundations Networks in Europe, sastavila je i objavila na službenim mrežnim stranicama Izjavu europskih donatora o solidarnosti s organizacijama civilnoga društva diljem Europe koje su pogođene pandemijom COVID-19.

Europski donatori u Izjavi navode kako će u nadolazećem razdoblju izaći u susret potrebama korisnika sredstava te biti partneri u prilagodbi izvanrednim okolnostima u kojima se odvijaju programi i projekti podržanih organizacija civilnoga društva, čije aktivnosti nerijetko uključuju najranjivije društvene skupine. Donatori se obvezuju da će korisnicima sredstava pomoći u provedbi programa i projekata na način da će biti otvoreni za prilagodbu novonastalim uvjetima i prenamjeni prijavljenih aktivnosti, kao i promjeni vremenskih okvira i proračuna.

Zaklada "Kultura nova" jedna je od brojnih potpisnika ove Izjave, a cijeli popis i tekst Izjave možete pronaći ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type