Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Online prijavnice

1. Pitanje: ...nakon dosta truda htjela sam spremiti podatke na prijavnici kliknuvši "pohrani", što sam smatrala izrazom za "save", jer bilo bi logično da ste napisali "pošalji" ako ste mislili da vam se pošalje, kao što ste napisali kod "organizacije"...

Odgovor: Kada otvorite novu prijavnicu, da biste je pohranili/spremili u Zakladinu elektroničku bazu prijavnica, morate ispuniti samo polje “Naziv projekta”.

Ako ste sva obavezna polja u prijavnici ispunili odjednom i želite prijavnicu poslati, morate ipak kliknuti na polje Pohrani prijavnicu. Kad to učinite na ekranu će se pojaviti naziv prijavnice s poljima Izbriši, Uredi, Pošalji prijavnicu. Da biste prijavnicu poslali, morate kliknuti na polje Pošalji prijavnicu.

Napominjemo da prijavnicu koju ste pohranili/spremili možete uređivati, ispunjavati ili čak izbrisati, ali prijavnicu koju ste jednom poslali više nećete moći uređivati niti izbrisati. Također, ako ste prijavnicu poslali, u tom programskom području ili kategoriji nećete moći ispuniti novu prijavnicu u skladu s ograničenjem broja prijava za Program podrške 2013 propisanom u Vodiču za prijavu na str. 9 (Prijavitelj može na javne pozive u okviru Programa podrške 2013 uputiti najviše 6 prijava: za PP1 1 prijavu, za PP2 3 prijave, po jednu u svakoj kategoriji, za PP3 jednu prijavu, za PP4 jednu prijavu).

2. Pitanje: Prijavljujući se na natječaj "Kultura nova" u programskom području PP2a, nakon što smo ispunili e-prijavnicu na vašoj internetskoj stranici, nastao je problem kod ispisa prijavnice u .pdf formatu. Prilikom popunjavanja prijavnice u pitanju "26. Sažetak proračuna" uredno su bili upisani iznosi troškova po stavkama i automatski su se izračunali postotci njihovih udjela u sveukupnom obračunu.
Međutim, kada smo prijavnicu poslali i preuzeli je u .pdf formatu, pitanje 26. prijavnice bilo je prazno, odnosno nije sadržavao unešene iznose i postotke. Prije samog slanja prijavnice, provjerili smo je. te smo sigurni da nismo zabunom izostavili navedeno pitanje 26.

Odgovor: Greška se dogodila jer je prilikom upisa iznosa troška u tablice decimalni broj upisan sa zarezom umjesto s točkom te kod takvog upisa broj nije prepoznat i automatski su poništene zadane formule koje računaju ukupne iznose, što je navedeno u Uputama za ispunjavanje i slanje prijavnica koje se nalaze u Korisničkom profilu.

3. Pitanje: Da li bismo mogli dobiti na uvid prazni formular prijavnice, kako bismo mogli procijeniti obim rada prije nego počnemo pisati prijavnicu?

Odgovor: Ogledni primjerci prijavnica nalaze se na mrežnim stranicama Zaklade, www.kulturanova.hr, u svakom Programskom području: PP1, PP2, PP3, PP4. Također ih možete pronaći u Korisničkom profilu kad odaberete prijavnicu ovisno o programskom području i kategoriji na koje se želite prijaviti.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type