Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Anketa o radu umjetnika s invaliditetom u Europi

Mreža On the Move provodi istraživanje o razini znanja i iskustvima europskih kulturnih radnika s umjetnicima s invaliditetom i njihovim radom.

Istraživanje o umjetnicima s invaliditetom u sektoru izvedbenih umjetnosti u Europi provodi se u okviru projekta Europe Beyond Access čiji je cilj veće uključivanje umjetnika s invaliditetom u sektore suvremenog kazališta i plesa. Mreža On the Move u svrhu prikupljanja podataka o trenutnim praksama u Europi pokrenula je anketu kojom se žele identificirati te otkloniti postojeće barijere u izvedbenim umjetnostima kako bi programi postali dostupniji umjetnicima i publici s invaliditetom.

Anketa je namijenjena kulturnim radnicima koji rade na festivalima, umjetnicima i kulturnim profesionalcima u izvedbenim umjetnostima (agentima, producentima, tehničarima, autorima, dramaturzima, prevoditeljima), predstavnicima agencija i financijskim tijelima, članovima mreža itd.

Rok za ispunjavanje ankete je 30. listopada 2020.

Anketu možete ispuniti ovdje, a više informacija o projektu Europe Beyond Access možete pronaći ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type