Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Javne tribine u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu

Zaklada “Kultura nova” poziva sve zainteresirane na javne tribine na kojima će se raspravljati o prijedlogu Programa podrške 2013.

Zaklada “Kultura nova” je u 2012. pripremila i provela Pilot program podrške u okviru kojega su dodijeljena bespovratna sredstva za projekte/programe organizacija civilnog društva (udruge i umjetničke organizacije) koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti, a provode se u 2013. U cilju pripreme što kvalitetnijih sljedećih programa podrški za udruge i umjetničke organizacije koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti u siječnju 2013. godine provedena je prva faza javne rasprave, online javno savjetovanje o Pilot programu podrške. Tijekom javnoga savjetovanja prikupljena su mišljenja, komentari i prijedlozi na temelju kojih je izrađen prijedlog programa podrške koji će se provoditi u 2013. godini.

O prijedlogu Programa podrške 2013 (uvjetima, pravilima, kriterijima itd.) u drugoj fazi javne rasprave s predstavnicima zainteresirane i stručne javnosti raspravljat će se na javnim tribinama u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu prema sljedećem rasporedu:

  • 22.04.2013, 12h-15h, MKC Split, Savska bb, Split
  • 23.04.2013, 12h-15h, Savez udruga Molekula, Delta 5/I, Rijeka
  • 26.04.2013, 12h-15h, Muzej Slavonije Osijek, Trg Sv. Trojstva 2, Glavna straža, Osijek
  • 29.04.2013, 12h-15h, Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27, Zagreb

Na tribinama će sudjelovati predsjednica Upravnog odbora Emina Višnić (Osijek i Zagreb), zamjenik predsjednice Upravnog odbora Marin Lukanović (Rijeka i Split), upraviteljica Zaklade Dea Vidović te stručna suradnica Danijela Šavrljuga Todorović.

Sve javne tribine moderirat će Ana Žuvela (IRMO).

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type