Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Online prijavnice

1. Pitanje: Zaboravila sam lozinku za pristup online ispunjavanju obrasca na Vašoj web stranici. Molim Vas za objašnjenje kako da pristupim navedenoj stranici.

Odgovor: Na početnoj stranici e-korisničkog sustava Zaklade "Kultura nova" na lijevoj strani ekrana ispod Prijave korisnika i rubrike Lozinka nalazi se pitanje Zaboravili ste lozinku? Kada pritisnete mišem na to pitanje, otvara se rubrika E-adresa u koju upisujete e-adresu na koju želite zaprimiti novu lozinku za Vašu organizaciju. Sustav će Vam generirati automatsku lozinku koju nakon registriranja u e-korisnički profil možete promijeniti u rubrici Postavke.

2. Pitanje: U prijavnici za kategoriju Razvoj domaće umjetničke produkcije i/ili distribucije umjetničkih radova, djela i projekata do 50.000 kuna u 12. stavci treba navesti stručne kapacitete organizacije. Kako ispuniti tu stavku ako jedna osoba ima dvije funkcije u okviru projekta koji organizacija provodi, na jednoj volontira, a na drugoj prima honorar, budući da je ta druga funkcija vezana uz program koji se financira kroz natječaje ministarstva kulture i jedinica lokalne samouprave?

Odgovor: U prijavnicama u desnom stupcu pitanja o stručnim kapacitetima organizacije gdje se navodi status osobe unutar organizacije moguće je za istu osobu unijeti više stavaka u koje možete upisati različite vrste poslova koje ta osoba obavlja za pojedinu organizaciju ovisno o statusu te osobe unutar organizacije (član upravnog tijela organizacije, zaposlenik, vanjski suradnik, volonter i sl.).

3. Pitanje: Zanima me da li točka 16. isključuje navođenje linkova u prethodnoj točci u prijavnici?
16. Ovdje možete navesti poveznice (linkove) koji ilustriraju navedeno recentno djelovanje i postignuća vaše organizacije. (najviše 600 znakova s razmacima)

Odgovor: U okviru svake prijavnice potrebno je opisati područje djelovanja organizacije u odnosu na prioritete Programa podrške 2014 te glavne programe organizacije, recentno djelovanje i postignuća organizacija. Također je u okviru prijavnice svim prijaviteljima omogućeno da navedu poveznicu (link) na kojem se nalaze materijali koji ilustriraju prijaviteljevu kompetentnost za provedbu predloženoga projekta/programa. Ako budete navodili takve poveznice (linkove), savjetujemo vam da ih navedete na mjestu predviđenom za njih.

 

 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type