Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Javna rasprava

Upravni odbor je na sjednici održanoj 21. prosinca 2012. odlučio organizirati online javnu raspravu o Pilot programu podrške u razdoblju od 15. do 29. siječnja 2013.

Zaklada “Kultura nova” je već prilikom javnih predstavljanja Pilot programa podrške najavila da će organizirati javnu raspravu kako bi prikupila povratne informacije i komentare, a u cilju unapređenja i daljnjeg razvoja programa podrške Zaklade.

Javna rasprava će biti provedena online u razdoblju od 15. do 29. siječnja 2013. kako bi omogućili sudjelovanje što većeg broja organizacija, a izravno će biti obaviještene sve organizacije koje su uputile prijave na dosadašnje javne pozive, kao i šira javnost.

Nakon provedene javne rasprave Zaklada će pristupiti redefiniranju programskih područja i kriterija, a sve u cilju izgradnje što kvalitetnijih programa podrški za udruge i umjetničke organizacije koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti. U proljeće 2013. godine Zaklada će organizirati javne tribine u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zagrebu o sljedećim programima podrške, kriterijima, pravilima i procedurama koje će Upravni odbor izraditi i temeljem prikupljenih prijedloga tijekom javne rasprave u siječnju 2013.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type