Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Info dani 2022.

Zaklada predstavlja javne pozive planirane za 2022. na Info danima.

Zaklada "Kultura nova" će u utorak, 29. ožujka 2022. u 13.45 sati, predstaviti Program podrške u okviru Info dana 2022. Info dane o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2022. godini organizira Ured za udruge u suradnji s tijelima državne uprave i davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.
 
Svrha je Info dana zainteresiranim organizacijama civilnoga društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2022. godini, a program je pripremljen u skladu s Godišnjim planom natječaja za 2022. godinu.

Info dani za 2022. godinu održat će se 29. i 30. ožujka 2022. u velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i sigurnosne mjere vezano za pandemiju COVID-19 bit će omogućeno sudjelovanje uživo do 30 sudionika po danu, a za sve ostale zainteresirane bit će omogućeno online praćenje programa putem MS Teams-a za koje će sudionici dan ranije dobiti poveznicu putem e-adrese navedene u prijavi.

Program kao i više informacija o Info danima 2022. možete pronaći ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type