Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Life on Mars 2022

Zaklada i partneri su objavili Poziv na sudjelovanje u edukacijskom programu koji se bavi izazovima međunarodne suradnje.

Life on Mars 2022

"Life on Mars 2022 – Između sadašnjosti i budućnosti" je godišnji susret koji okuplja institucije, organizacije i umjetnike u svrhu razmjene praksi i metodologija usmjerenih na razvoj kulturnog sektora u Europi i umrežavanja različitih dionika u kulturnom sektoru. Ovogodišnji program namjerava postaviti neka ključna pitanja o kulturnoj suradnji i ulozi međunarodne zajednice u svijetu izloženom različitim nepogodama i krizama. Program se sastoji od online sesija i višednevnog događanja uživo koje će se održati u Bologni (Italija) od 13. do 16. listopada 2022. godine. Program koordinira organizacija Liv.in.g (Italija), a provodi se u partnerstvu s organizacijom Creative Scotland (Ujedinjeno Kraljevstvo), mrežom On the Move (Belgija / Francuska) i Zakladom "Kultura nova" (Hrvatska).

Za sudjelovanje u programu "Life on Mars 2022" mogu se samostalno prijaviti svi zainteresirani pojedinci, organizacije i institucije, uz pripadajuću kotizaciju (300 Eura za organizacije te 250 Eura za pojedince). Više detalja o samom programu "Life on Mars 2022" te načinu prijave možete pronaći ovdje.

Za udruge ili umjetničke organizacije koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti, a čiji su predstavnici zainteresirani za sudjelovanje Zaklada "Kultura nova" je 2. lipnja 2022. godine na službenim mrežnim stranicama objavila Javni poziv na sudjelovanje u programu "Life on Mars 2022". Javni poziv raspisan je u programskom području Podrška za profesionalno usavršavanje za rad u kulturi u okviru Programa podrške 2022 s rokom prijave 24. 6. 2022. Zaklada u okviru objavljenog Javnog poziva dodjeljuje podršku u iznosu od 10.000 kn za sudjelovanje u programu, a planira podržati do pet (5) predstavnika udruga ili umjetničkih organizacija.

Svi podaci o Javnom pozivu (upute, pravila, uvjeti i kriteriji) objavljeni su na mrežnim stranicama Zaklade, gdje je dostupna cjelokupna dokumentacija Javnog poziva, uključujući i e-prijavnice koje se podnose isključivo u elektroničkom obliku. Rok za predaju prijava je 24. lipnja 2022. godine, 16h.

Svi prijavitelji koji ne ostvare podršku na navedenom Javnom pozivu i dalje se mogu samostalno prijaviti za sudjelovanje u programu "Life on Mars 2022".

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type